Για όσους θέλουν να ζήσουν τη χαρά και τη μαγεία της θεατρικής πράξης! Για όσους η ψυχή τους είναι ανήσυχη και επιθυμεί να υπάρξει, να γνωρίσει, να αγαπήσει, να ζήσει!

Οι τεχνικές του θεάτρου και της υποκριτικής συναντούν τη μαγεία της σκηνής. Γνωστά και άγνωστα θεατρικά έργα θα γίνουν η αφορμή για να επεξεργαστούμε και να δουλέψουμε ρόλους, ορθοφωνία, υποκριτική, τραγούδι, χορό κ.λπ, με στόχο το ανέβασμα μιας παράστασης.

Το μάθημα Musical συνδυάζει αρμονικά το Τραγούδι με την Υποκριτική και το Χορό! Η σύμπραξη υποκριτικής, χορού και τραγουδιού καθιστούν το μιούζικαλ απαιτητικό, προκλητικό όσο και γοητευτικό πεδίο για τον καλλιτέχνη.

Το εργαστήρι επιδιώκει να εισάγει τον μαθητή σε πραγματικές συνθήκες παραγωγής ενός μιούζικαλ. Η παράλληλη δουλειά πάνω στην τεχνική και το στυλ του μιούζικαλ, σε τραγούδι και κίνηση καθιστά το εργαστήρι ως ένα από τα πιο προκλητικά και διασκεδαστικά ! Η διδασκαλία επικεντρώνεται και στην παρουσίαση αποσπασμάτων από Broadway Musicals .

Hip-hop, R’n’B, σύγχρονα/μοντέρνα τραγούδια αλλά και παλιά αγαπημένα θα γίνουν χορογραφίες! Επιπλέον διάσημες και γνωστές χορογραφίες/ Video clip θα γίνουν η αφορμή για το απόλυτο χορευτικό εργαστήρι!

Ο σύγχρονος χορός ενθαρρύνει τους χορευτές να χρησιμοποιούν τα συναισθήματά και τις διαθέσεις τους προκειμένου να σχεδιάσουν τα δικά τους βήματα και χορογραφίες, αντί να ακολουθούν ένα δομημένο κώδικα τεχνικής όπως στο μπαλέτο.

Ο σύγχρονος χορός  χαρακτηρίζεται ως κορυφαίος στον κόσμο του χορού, καθώς θεωρείται  ότι  δίνει την δυνατότητα στους χορευτές  να απολαύσουν το μπαλέτο,  χωρίς την αυστηρή έμφαση στην τεχνική και ισορροπία.

Tango, Waltz, Samba, Rumba, Cha-Cha, Mambo σε ένα μάθημα στυλ και τεχνικής! Απολαύστε τους διαχρονικούς χορούς μέσα από διαχρονικά τραγούδια και χορέψτε με πάθος!
Ζεϊμπέκικο, χασάπικο, συρτάκι, χασαποσέρβικο, νησιώτικα σε ένα ελληνικό-παραδοσιακό εργαστήρι χορού.
Γυμναστική και χορός! Κίνηση και ευεξία! Τόνωση και διασκέδαση! Στο πιο ανεβασμένο μάθημα ! «Σπάμε τα βήματα» στο πιο συνδυαστικό μάθημα γυμναστικής και διασκέδασης.

Στόχος είναι τα παιδιά να εμπιστευτούν τη φαντασία τους και μέσα σ΄ ένα κλίμα δημιουργικότητας, να βιώσουν όμορφες στιγμές. Τα παιδιά εκφράζονται ελεύθερα, πειραματίζονται και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

Μαθήματα-παιχνίδι: ελεύθερη ζωγραφική, graffiti, κομικ.