Η Εταιρεία μας, πιστεύοντας στη δια βίου εκπαίδευση / μάθηση και επιδιώκοντας τη διαρκή επιμόρφωση, προσφέρει ολοκληρωμένα σεμινάρια στον τομέα της εκπαίδευσης, των τεχνών και του πολιτισμού. Σε μια εποχή που η οικονομικά προσιτή επιμόρφωση είναι το ζητούμενο όλων, εισάγουμε νέα θέματα και πρωτοποριακές προσεγγίσεις.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, δίνουμε στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η ΣυνΚίνησις διοργάνωσε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια τα εξής σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Κύπρο:

« Το Θεατρικό Παιχνίδι στην εκπαίδευση», 2016 , Λεμεσός

«Το Θεατρικό Παιχνίδι στην εκπαίδευση», 2016-2017 & 2017-2018 Αθήνα

« Τα συναισθήματα μέσα από την ποίηση και τη λογοτεχνία», 2017-2019, Αθήνα

Για όσους θέλουν να ζήσουν τη χαρά και τη μαγεία της θεατρικής πράξης! Για όσους η ψυχή τους είναι ανήσυχη και επιθυμεί να υπάρξει, να γνωρίσει, να αγαπήσει, να ζήσει!

Οι τεχνικές του θεάτρου και της υποκριτικής συναντούν τη μαγεία της σκηνής. Γνωστά και άγνωστα θεατρικά έργα θα γίνουν η αφορμή για να επεξεργαστούμε και να δουλέψουμε ρόλους, ορθοφωνία, υποκριτική, τραγούδι, χορό κ.λπ. με στόχο το ανέβασμα μιας παράστασης.

Το μάθημα Musical συνδυάζει αρμονικά το Τραγούδι με την Υποκριτική και το Χορό !Η σύμπραξη υποκριτικής, χορού και τραγουδιού καθιστούν το μιούζικαλ απαιτητικό, προκλητικό όσο και γοητευτικό πεδίο για τον καλλιτέχνη. Το εργαστήρι επιδιώκει να εισάγει τον μαθητή σε πραγματικές συνθήκες παραγωγής ενός μιούζικαλ. Η παράλληλη δουλειά πάνω στην τεχνική και το στυλ του μιούζικαλ, σε τραγούδι και κίνηση καθιστά το εργαστήρι ως ένα από τα πιο προκλητικά κα διασκεδαστικά ! Η διδασκαλία επικεντρώνεται και στην παρουσίαση αποσπασμάτων από Broadway Musicals.

Hip-hop, R’n’B, σύγχρονα/μοντέρνα τραγούδια αλλά και παλιά αγαπημένα θα γίνουν χορογραφίες! Επιπλέον διάσημες και γνωστές χορογραφίες/ Video clip θα γίνουν η αφορμή για το απόλυτο χορευτικό εργαστήρι!

Ο σύγχρονος χορός ενθαρρύνει τους χορευτές να χρησιμοποιούν τα συναισθήματά και τις διαθέσεις τους προκειμένου να σχεδιάσουν τα δικά τους βήματα και χορογραφίες, αντί να ακολουθούν ένα δομημένο κώδικα τεχνικής όπως στο μπαλέτο.

Ο σύγχρονος χορός  χαρακτηρίζεται ως κορυφαίος στον κόσμο του χορού, καθώς θεωρείται  ότι  δίνει την δυνατότητα στους χορευτές  να απολαύσουν το μπαλέτο,  χωρίς την αυστηρή έμφαση στην τεχνική και ισορροπία.

Για όσους και όσες θέλουν να εκφραστούν και να γυμναστούν μέσα από το κορυφαίο είδος του χορού!

Ζεϊμπέκικο, χασάπικο, συρτάκι, χασαποσέρβικο, νησιώτικα σε ένα ελληνικό-παραδοσιακό εργαστήρι χορού.

Γυμναστική και χορός! Κίνηση και ευεξία! Τόνωση και διασκέδαση! Στο πιο ανεβασμένο μάθημα ! «Σπάμε τα βήματα» στο πιο  συνδυαστικό μάθημα γυμναστικής και διασκέδασης.