Ελάτε στις ομαδικές συναντήσεις των προγραμμάτων της ΣυνΚίνησις, όπου μαθαίνουμε για το κάθε στάδιο ανάπτυξης, τονώνουμε την αυτοπεποίθησή μας ως γονείς, παίζουμε, τραγουδάμε, και μαθαίνουμε να χαιρόμαστε για τα «μικρά πράγματα» που στην πραγματικότητα είναι μεγάλα κατορθώματα για ένα βρέφος.

  • Βρέφη από 0-10 μηνών

Τα βρέφη αυτού του εργαστηρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από τις μανούλες ή τους μπαμπάδες καθοδηγούμενες τρυφερές πιέσεις (massage) για χαλάρωση, οξυγόνωση, ευεξία, στοργή. Ένα εργαστήριο για τα μικρότερα βρέφη όπου μέσα από τα ηχητικά και απτικά ερεθίσματα των γονέων θα τα βοηθήσουμε να ξαπλώσουν πιο άνετα σε διαφορετικές θέσεις και να ανακαλύψουν νέες κινήσεις.
Επιπλέον, τα βρέφη μέσα από το άγγιγμα, το τραγούδι, την κίνηση, αναπτύσσουν το ψυχοσυναισθηματικό τους κόσμο καθώς ανακαλύπτουν νέες δεξιότητες.

Διάρκεια : 45 λεπτά

    • Βρέφη από 10-24 μηνών (μέγιστη ηλικία συμμετοχής 2,5 χρονών)

Σ΄ αυτό το εργαστήρι εφαρμόζουμε όλες τις πιο κάτω δράσεις: messy/sensory play, μουσική, αφήγηση, εικόνες, θεατρικό παιχνίδι.Ένα μείγμα κατάλληλα σχεδιασμένων δραστηριοτήτων  και ελεύθερου χρόνου, όπου τα βρέφη εξερευνούν στο δικό τους ρυθμό. Μπουσουλάμε, σκαρφαλώνουμε, κινούμαστε, ανακαλύπτουμε.Παιχνίδια που ενισχύουν τη λεπτή και αδρή κινητικότητα , τη συγκέντρωση, τη συμβολική σκέψη,  το γλωσσικό εμπλουτισμό , την κοινωνική  και συναισθηματική δεξιότητα.

Διασκέδαση-κίνηση-ανακάλυψη!
Επιπλέον, οι γονείς ανακαλύπτουν το παιδί τους, αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του , μαθαίνουν να το «ακούν» και κυρίως σέβονται τις ιδιαιτερότητες των άλλων γονέων και παιδιών .
Διάρκεια : 45 λεπτά

    • ΗΧΟΙ:Εργαστήρι βρεφών από 10-24 μηνών (μέγιστη συμμετοχή 2,5 χρονών)

Ένα εργαστήρι χαλάρωσης , ευεξίας και συναισθηματικής  ανάτασης  με τη συνοδεία μουσικού οργάνου.
Διάρκεια : 45 λεπτά

    • Μουσικοκινητική με οργανάκια Orff και σύστημα Dalcroze 1,5 – 3 χρονών :

Τραγούδι, κίνηση, επαφή με μουσικά οργανάκια στο πιο μελωδικό εργαστήρι για τα μικρά μας!  Μέσα από επιλεγμένα τραγούδια και μελωδίες, καθώς και αντικείμενα κίνησης, ενισχύουμε και αναπτύσσουμε το συναισθηματικό μας κόσμο, ενώ παράλληλα κινούμε και γυμνάζουμε όλο μας το σώμα!
Διάρκεια : 45 λεπτά

    • Oh –La΄-La΄! Εργαστήρι βρεφών από 18-36 μηνών

Παιχνίδι, τραγούδι, μουσική, κίνηση…και μαθαίνω γαλλικά! Ένα ταξίδι μέχρι και τη Γαλλία, όπου τα παιδιά εξοικειώνονται με τη γαλλική γλώσσα μέσα από ένα διασκεδαστικό εργαστήρί! …..Και ναι, μαθαίνουν να μιλάνε , να τραγουδάνε στα γαλλικά!

**Σε όλες τις ομάδες και οι δύο γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν