Θα μας βρείτε ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία των Γλυκών Νερών, πέντε λεπτά από τον σταθμό του προαστιακού «Παιανία- Κάντζα» και μόλις λίγα λεπτά από τη γέφυρα του Σταυρού Αγίας Παρασκευής.

Στεγάζουμε τις δράσεις μας σε ένα χώρο 350 τ.μ, σε έναν καλαίσθητο περιβάλλον, εντός οικοπέδου 1.5 στρέμματος. Η μοντέρνα σχεδίαση του χώρου από τον διαπρεπή αρχιτέκτονα κύριο Λαμπρινόπουλο εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες για πνευματική δημιουργία τόσο στο εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και στα βρέφη, στα παιδιά, στους εφήβους και στους ενήλικους που μας επισκέπτονται.

Διαθέτουμε μια πλήρως εξοπλισμένη θεατρική σκηνή 130.τ.μ. Ο χώρος μας είναι φιλικός σε Α.Μ.Ε.Α- όπως πρέπει να είναι όλοι οι σύγχρονοι χώροι πολιτισμού, διαθέτοντας  W.C προσαρμοσμένο στις ανάγκες των φίλων μας που μετακινούνται με αμαξίδιο- εύκολα προσβάσιμος και με θέσεις στάθμευσης σε δημόσιο παρκινγκ ακριβώς απέναντι.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να παρακολουθήσετε κάποια από τις δράσεις της σχολής μας, απολαμβάνοντας και ένα δροσιστικό ή ζεστό ρόφημα από το αναψυκτήριο μας, είτε στο θέατρο μας , είτε στον υπαίθριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Διεύθυνση: Κορυτσάς 9, Γλυκά Νερά.