Διοργάνωση πάρτι για παιδιά και εφήβους!

Η ΣυνΚίνησις υπόσχεται ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, για να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία!

Ο χώρος μας

Διοργανώνουμε πάρτι- παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων- και εκδηλώσεις στο χώρο μας, συνολικής έκτασης 350 τ,μ, στον οποίο εδράζεται σύγχρονη θεατρική σκηνή 120 τ.μ.  Η μοντέρνα αισθητική και οικολογική προσέγγιση, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, σε συνδυασμό με την   εξωτερική αυλή προσφέρουν πλήθος ανέσεων σε μικρούς και μεγάλους, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία.

Μας διακρίνει

Πιστεύοντας ότι η ασφάλεια των παιδιών είναι ό,τι πιο σημαντικό, ο εσωτερικός χώρος μας σας διατίθεται κατ΄ αποκλειστικότητα  για το πάρτι του παιδιού σας, έτσι ώστε και οι μικροί μας φίλοι να χαίρονται το παιχνίδι και εσείς να απολαμβάνετε τη φιλοξενία μας.

Ειδίκευσή μας το Θεατρικό Παιχνίδι

Ειδικευόμαστε στο να υλοποιούμε  πάρτι σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε παιδιού. Πολύχρωμα, παράξενα, γνωστά και άγνωστα αντικείμενα , διαγωνιστικά και μουσικά παιχνίδια θα γίνουν η αφορμή για ένα αξέχαστο πάρτι. Η πολυετής μας εμπειρία και το πλήθος των  δραστηριοτήτων που υλοποιούμε ανά έτος σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για παιδιά όλων των ηλικιών αποτελούν εγγύηση μιας επιτυχημένης και ξεχωριστής για εσάς και τους καλεσμένους σας  εκδήλωσης.

Προς το τέλος της απασχόλησης των παιδιών, η πλήρως εξοπλισμένη θεατρική μας σκηνή των 120 τ.μ  μεταμορφώνεται σε χώρο όπου γονείς και παιδιά χορεύουν και διασκεδάζουν μαζί, προσφέροντας μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Μενού: Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά μενού μας, παιδικά και ενηλίκων ή κάποιο από τα all inclusive πακέτα προσφορών μας, για μια ολοκληρωμένη εκδήλωση στο χώρο μας.

Γιατί για εμάς κάθε πάρτι είναι μια διαφορετική πρόκληση!

Ενημερωθείτε για το πλήθος των επιλογών και για τις τιμές μας.

Ιδέες για πάρτι:

O γύρος του κόσμου - εξερευνητές
Paw Patrol & Πυτζαμοήρωες
Spiderman
Aγωνιστικά αυτοκίνητα
Αχ! Κουνελάκι
Γοργόνες
Δεινόσαυροι & άγρια ζώα
Μάγκνα
Μέλισσες
Μίκυ & Μίνι
Μονόκερος
Πειρατές

Δείτε ακόμα:

Προτεινόμενες δράσεις για παιδιά ηλικίας έως 7 ετών
Προτεινόμενες δράσεις για παιδιά ηλικίας άνω των 7 ετών
Photo Gallery / βίντεο