Μου αρέσει να ανακαλύπτω, να μαθαίνω, να παίζω, να δημιουργώ, κάθε ώρα και στιγμή της ζωής μου!

Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία.  Νιώθω πως η παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου αλλά και η «προίκα» μας από τα κλασσικά χρόνια είναι κάτι που με συναρπάζει!

Καθώς όμως ο «κλασσικός τρόπος»  απόκτησης γνώσεων δεν με κάλυπτε, ακολούθησα παράλληλα και το δρόμο του Θεάτρου, του Χορού και του Τραγουδιού, σπουδές  που με συνοδεύουν σε κάθε κλασσικό αλλά και ιδιόρρυθμο βήμα μου. Οι παράλληλοι δρόμοι μου συναντήθηκαν όταν παρακολούθησα την τριετούς φοίτησης «Σχολή-Εργαστήρι παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού, Λάκης Κουρετζής» . Εκεί ανακάλυψα πως όσα ξέρω και  όσα δεν ξέρω, όσα είμαι και  όσα θα ήθελα να είμαι , όσα μπορώ και όσα δεν μπορώ  μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για ένα παιχνίδι! Ένα Θεατρικό παιχνίδι που μπορεί να σου ανοίξει τόσο μαγικές πόρτες που ούτε ήξερες ότι υπήρχαν!

Τα τελευταία χρόνια ακολουθώ το παιδί όχι μόνο αυτό που υπάρχει μέσα στα μικρά πλάσματα αυτού του κόσμου, αλλά και αυτό που κρύβεται μέσα σε κάθε ενήλικο, «δημιουργώντας» βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, παραστάσεις  και σεμινάρια με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι και τις  παραστατικές τέχνες , ενώ παράλληλα συγγράφω σχολικά βοηθήματα Λογοτεχνίας .

Μια διαδρομή γεμάτη αλήθεια- σκληρή πολλές φορές- συναισθήματα, δημιουργία, έκφραση, επικοινωνία, ανθρώπους, μα κυρίως κρυμμένες καλοσύνες και χαρές στα «πιο μικρά πράγματα»!